CONDICIONS GENERALS DE SERVEI

Posem a disposició dels nostres clients tots els discos de què disposem a la botiga. D’aquesta manera, les comandes d’articles en estoc es serveixen de manera immediata (expedició en un màxim de 24h després de rebre’n la confirmació). Les comandes que incloguin discos que no estiguin en estoc es serviran amb un termini d’expedició que pot variar en funció del producte o productes.

GARANTIES

Garantim la qualitat de tots els articles que oferim als nostres clients. En aquest sentit, ens comprometem a solucionar qualsevol incidència en comandes de manera ràpida i eficaç.

COM FER UNA COMANDA

Per fer una comanda tan sols heu d’utilitzar el cistell de la compra, emplenar el formulari amb les vostres dades i escollir quin tipus d’enviament voleu utilitzar. En cas de no disposar d’estoc d’algun producte en el moment de rebre la comanda, ens posarem en contacte amb el client per informar-lo sobre el termini d’entrega de la mateixa i les possibles variacions de preu. En cas de disconformitat, el client és lliure d’anul·lar aquest article o comanda i rebre’n l’abonament corresponent.

SISTEMES DE PAGAMENT

El pagament es pot fer en metàl·lic (recollint la comanda a la botiga), a través de Targeta de Crèdit o Paypal. Si per qualsevol circumstància ens veiéssim obligats a anul·lar una comanda en la seva totalitat o en part, s’abonarà de forma immediata l’import de la part anul·lada.

SEGURETAT

Els pagaments amb targeta es realitzen a través d’una passarel·la de cobrament segura. Martulina Divina S.L. no tindrà accés a les dades bancàries dels deus clients i aquestes seran tractades directament per l’entitat bancària. En cap cas seran emmagatzemades per part de Martulina Divina S.L.

ENVIAMENTS

Tots els nostres enviaments estan garantits. Si per qualsevol motiu el client no rep la seva comanda, ens comprometem a retornar-li l’import íntegre de la mateixa.

DEVOLUCIONS

El client disposa de 7 dies naturals per retornar els productes adquirits sempre i quan es trobin tal i com els va rebre (precintats) i no s’hagin manipulat. Per fer-ho, convindrà que el client ho comuniqui prèviament i rebi confirmació escrita de Martulina Divina S.L. En tots els casos, els enviaments de devolucions seran certificats i, en cas de ser originades pel client, les despeses que se’n derivin correran a compte del comprador.

RECLAMACIONS

En cas de rebre el paquet de material amb signes d’haver estat manipulat o colpejat, convé indicar-ho a l’albarà del transportista i revisar la mercaderia en presència d’aquest. Recomanem no signar l’albarà sense haver indicat aquestes incidències tot i comprovar que el seu material sembla estar en perfectes condicions. Si en obrir el paquet el client percep algun tipus d’error o deficiència en l’enviament, ens ho comunicarà en un termini màxim de 48 hores posteriors a la recepció de l’enviament, indicant el seu número de factura i l’anomalia detectada.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Mitjançant el present avís legal i d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Martulina Divina S.L. informa els usuaris de la seva política de protecció de dades perquè aquests determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar les dades personals que se li puguin requerir amb ocasió de la subscripció o l’alta en alguns dels serveis oferts.

Excepte en els camps en què s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals són voluntàries. Les dades personals recollides seran tractades de forma secreta i confidencial. La seva recollida té com a finalitat la gestió i prestació dels serveis oferts per Martulina Divina S.L., que es compromet a adoptar totes les mesures de tècniques i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat d’aquestes dades, evitar-ne la seva alteració, pèrdua i tractament o l’accés no autoritzat a les mateixes.

L’usuari o, si s’escau, qui el representi, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals dirigint-se per correu electrònic a martulina@martulina.com o mitjançant sol·licitud escrita i signada dirigida a Martulina Divina S.L.

 

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació s’exposen les dades identificadores de l’empresa.

Denominació social:

Martulina Divina, S.L.

Número d’identificació fiscal:

B61592218

Domicili social:

C / Sant Antoni, 11

08500 Vic (Barcelona)

Correu electrònic:

martulina@martulina.com

Telèfon:

+34 93 889 29 87

 

Updating…
  • No hi han productes al carro de compra